neděle 1. listopadu 2020

ABO || 042 část 2

Tady znovu Faera s další částí 42. kapitoly. 
Když člověk konečně začne překládat, zjistí, že je to mnohem těžší než když čte překlady ostatních 😅😱😅😱 Pro všechny překladatele mám nový respekt! Zvlášť když si čtu ten svůj výplod a kolikrát se divím, jak jsem něco takového vůbec napsala!!! 
Pokud narazíte na nějakou jóó ohavnou chybu, pište! 


Předchozí kapitola------------------------------------

Kapitola 42 – Malý Omega netvor 2

—Caesar vyrostl.

Má svou vlastní víru, svého blízkého a má odvahu tvrdě pracovat a bojovat za svou víru.

Každý otec doufá, že uvidí svého syna zralého, natož krále celé říše, jako je Trent.

Vždy považoval tohoto svého malého syna za něco, co vychovával jako následníka trůnu. Od dětství po mládí všechny učitele, kteří se starali o Caesara, osobně vybral z nejuznávanějších vědců generace. Trenér, který Caesara učil bojové dovednosti, byl také kdysi bojovníkem bojových umění.

—Po tom, co Caesar vyrostl, vážně nezklamal svého otce!

Jako čestný princ Caesar arogantně nepředvede svůj titul prince a nevychvaluje se tím, ale místo toho bude jednat klidně a zachovávat nenápadný profil, umí vážit klady a zápory a vhodně se chovat. A před svým otec by nelhal a nikdy by neřekl neúplné věty plné prázdných slov. Když předstíral smrt Suzakua, několika málo slovy úspěšně oklamal muzeum a Asociaci mecha.

Pro 18leté dítě je takové dosažení velmi vzácné.

A co víc, nebyl spoután staletým tradičním, zastaralým způsobem myšlení Impéria. Ve svém srdci má vlastní víru týkající se vztahů mezi Alfami, Betami a Omegami, má svůj vlastní jedinečný způsob myšlení.

—A tento způsob myšlení se náhodou shoduje s Trentovým vlastním způsobem myšlení.

Pro člověka není nic příjemnějšího než toto.

Pokud jednoho dne zestárne a celá říše bude předána tomuto jeho malému synovi, možná si pak může skutečně oddechnout?

Když Trent přemýšlel o tom, zvedl hlavu a podíval se na svého malého syna, nemohl si pomoct, aby byl jeho tón trochu jemnější: „Caesare, řekl jsi, že jsi se zamiloval do Lin Yuan, věděl jsi, že je Omega ? “

Caesar zavrtěl hlavou: „Když se mi poprvé líbil, vždy jsem si myslel, že je Beta, také jsem na to dnes přišel.“

—Malý Beta netvor se nečekaně proměnil na malého Omega netvora. Caesar to také nesmírně překvapilo.

Jako Beta je Lin Yuan už dost divoký, aby šokoval lidi. Pokud by věděli, že je vlastně Omega, odhaduje, že čelisti všech Alfů v celé škole poklesnou, zejména Alfové, kteří utrpěli drtivou porážku během soutěže. Pokud by věděli, že ten, kdo je porazil, je ve skutečnosti Omega, počítal s tím, že by se tak styděli, že by mlátili hlavou o zeď.

Jak poslouchal, co říká Caesar, je zřejmé, že má rád Lin Yuana.

I přesto, že věděl, že Lin Yuan je Beta, hned se o něj pokoušel, a to i přes stanovené tradice rodu královské rodiny. Když byl sám mladý, jeho začínající láskou byla ta nejčistší a nejkrásnější romantika bez sebemenšího zapletení jakýchkoli politických zájmů.

Jako otec nemohl Trent snést rozbití krásného snu svého syna.

Navíc se překvapivě zajímal o Lin Yuana. Ve skutečnosti měl velmi dobrý vkus.

Koutky Trentových úst se bezděky lehce zvedly nahoru a řekl jemným hlasem: „Jelikož jsi už svého milovaného přivedl přímo do Císařského paláce, musím ti dát souhlas, jinak se zdá, že bych byl nerozumný? “

Když Caesar vyslechl slova svého otce, okamžitě vzrušeně řekl: „Otče, souhlasíš, že nám pomůžeš?!“

Trent bezmocně přikývl. „Už jsi říkal, že kdyby šel do vězení, doprovázel bys ho. Co může otec dělat? Nechat tě svázaného a v domácím vězení? Jen ti také náhodně pomoct, že? “

Jak se Caesar díval tváří v tvář na usmívající se výraz svého otce, najednou se mu rozžhavily tváře.

Tento pocit. kdy svého milovaného přivedl na setkání se svým otcem, je stále docela trapný

Trent o tom přemýšlel a řekl: "Není těžké nadále skrývat identitu Lin Yuana. Letka královské stráže bude určitě držet ústa na zámek. Rozhodujícím bodem je škola. Nemůžete dovolit, aby se o té záležitosti dozvěděli instruktoři nebo studentský sbor. Myslíš si, že se Lin Yuan může stále účastnit tohoto turnaje?

Caesar řekl pevně: „Věřím, že může!“

Trent se usmál: „I když je to Omega, kterou jsi označil? Nevadí ti to?“

Caesar řekl: „To nevadí, podporuji ho v účasti v soutěži, jeho síla je silnější než u mnoha těchto Alfů a touží vyniknout.“

--------------Pokračování příště!

5 komentářů: