pátek 30. října 2020

ABO || 042 - část 1

Všechny zdravím, jsem Faera a rozhodla jsem se přispět k překládání yaoi novel. 
Tady je první část kapitoly 42. Začátek je ještě rozpracovaný od Tadomi, konec už je moje vlastní úsilí 😅 Pokud najdete nějaké chyby, pište. 

Předchozí kapitola------------------------------------

Kapitola 42 – Malý Omega netvor


Caesar zrovna položil Lin Yuana na postel na záda, aby se pořádně vyspal, když spatřil, že se jeho komunikátor najednou rozsvítil. Byla to zpráva od jeho staršího bratra: „Už v téhle restauraci čekám skoro půl hodiny. Jak to, že jste ještě nedorazili?”

—Lin Yuanova situace byla tak urgentní a tolik to Caesara trápilo, že zapomněl informovat svého staršího bratra.

Když viděl tuto zprávu, okamžitě odpověděl: „Bratře, promiň, ta dnešní večeře se ruší, mám tady jednu situaci!”

Silvan se zmateně zeptal: „Má to co dělat s Koulí?”

Caesar mu to nemohl vysvětlit do podrobna a musel říct: „Správně, později to můžeme prodiskutovat. Chci tě požádat, abys mi vážně rychle prokázal jednu laskavost.”

„Dobře.” Silvan se dál nevyptával a přímo se vrátil do Imperiálního paláce.

V této chvíli už Jeho veličenstvo Trent pilotoval svého Lvího Krále a vrátil se do Imperiálního paláce.

Kapitán jednotky imperiální stráže Regg okamžitě a s úctou nahlásil detaily této večerní záležitosti. Celé Caesarovo násilné vniknutí do Imperiálního paláce zaznamenala dokonce skrytá bezpečností kamera nad palácem.

Když se Trent podíval na celý sled událostí, okamžitě přiletěl se Lvím Králem ke dveřím paláce, kdy bydlel Caesar.

Caesarův palác měl aktivovaný nejvyšší úroveň obranného systému.

—Caesar byl vždycky rozumný, proč by dneska najednou násilně vnikl do Imperiálního paláce, co ho k tomu mohlo dohnat?

Trent mírně nakrčil čelo a rozkázal Lvímu Králi, aby se spojil s komunikátorem Bílého Pírka.

Bílé Pírko, co obdrželo požadavek ke komunikaci, okamžitě vykoktalo: „Pa-pa-pane! T-to je L-l-l-lví Král! Vrátilo se Jeho veličenstvo! Ach, ach, ach, je konec, Jeho Veličenstvo nás rozhodně potrestá...”

Caesar ho rychle přerušil a s poklidným výrazem řekl: „Honem pročisti vzduch v domě.”

„...Och!” Bílé Pírko poslechlo rozkaz svého pána a okamžitě zahájilo systém pročišťování vzduchu. Rychle to odstranilo a vyčistilo všechny stopy po smíseném pachu omega a alfa feromonů.

Caesar se otočil a přikryl Lin Yuana pěknou přikrývkou. Pak vstal, přešel do obývacího pokoje a přijal komunikační žádost od svého otce.

Na projekční obrazovce před ním se okamžitě objevila tvář Jeho veličenstva Trenta.

Při bližším pohledu se ti dva ve tváři celkem podobali. Rysy ve tváři měli stejně pohledné a hluboké. Můstek nosu měli ostře řezaný dolů, jako kdyby ho někdo vyostřil nožem. Když se na ostatní chladně dívali svýma hlubokýma hnědýma očima, působilo to dusivě, jako kdyby je utlačovali královskou aurou. A když se k tomu připočetla jejich vysoká a rovná postava, přirozeně to odhalovalo čistokrevnou Alfu s tím nejmocnějším pachem.

Jeho Veličenstvo Trent měl obyčejně relativně mírnou povahu a jeho nálada jen zřídka kolísala.

Nicméně v tomto okamžiku se na svého mladého syna na obrazovce díval svým ostrým a ledově chladným pohledem. Kvůli tomu nezměrnému nátlaku, co pocházel z toho ticha, se dokonce i Bílé Pírko cítilo ohrožené a okamžitě stáhlo krk mezi ramena.

—Caesar nebyl ani servilní a ani arogantní a čelil pohledu svého otce.

Protože musel stát s rovnými zády a pro Lin Yuanovo dobro zadržet každou bouři. Kdyby se kdy převrátil, nedokázal ani snést to pomyšlení, jak by to skončilo pro Lin Yuana. Když pomyslel na to, jak by toho optimistického a veselého chlapce Vojenské oddělení vyloučilo z vojenského registru jen kvůli jeho totožnosti Omegy a jak by ho pak dokonce na zbytek života zavřeli do temného podzemního vězení... Caesar měl pocit, jako kdyby mu v srdci někdo otáčel nožem!

—Nikdy nedopustí, aby na Lin Yuana padlo takové neštěstí!

A proto musí pokročit kolem svého otce, Jeho veličenstva Impéria!

Otec a syn se na sebe chvíli v tichosti dívali. Trent tiše řekl: „Tak co, nechceš to teď vysvětlit?”

Caesar se v klidu podíval na svého otce v kokpitu Lvího Krále a tichým hlasem řekl: „Otče, mohl bys prosím jít do mého paláce, chci ti něco říct o samotě.”

Trent vyšel z kokpitu svého mecha a uložil Lvího Krále zpět do prostorového tlačítka na platinovém prstenu, co měl na palci.

Kapitán Imperiální stráže Regg okamžitě předstoupil. „Vaše Veličenstvo...”

Trent v klidu mávl rukou. „Všichni odstoupíte, dobře? Musíme si se čtvrtým princem popovídat o samotě.”

„Rozumím, Vaše Veličenstvo.” Regg okamžitě odvedl válečné lodě Imperiální stráže k rychlému ústupu.

Caesar viděl, že ustoupili, a na oplátku deaktivoval obranný systém svého paláce.

Dveře do paláce se otevřely a Trent vstoupil. Okamžitě spatřil Caesara, co stál v obývacím pokoji. Když Caesar spatřil Jeho Veličenstvo, okamžitě se uklonil dle imperiálního standardu a uctivě řekl: „Otče.”

Trent ho přejel chladným pohledem, pak se otočil a přešel k pohovce v obýváku. Posadil se a podíval se na něj. „Proč mi to teď nevysvětlíš, co ostatní nemůžou vědět a co ti také dovoluje směle rozkázat Bílému Pírku, aby se násilně vlámalo do Imperiálního paláce?”

Caesar přišel ke svému otci a tváří v tvář mu řekl: „Otče, pamatuješ si pořád na Lin Yuana?”

Trent přikývl. „Pamatuji, proč?”

Caesar pokračoval: „Umístil se na druhém místě ve školním turnaji. Přijel jsem se školním týmem na hlavní planetu, aby se účastnil Národního finále. Nečekal jsem, že je Omega. Když jsme byli ještě v hotelu, jeho úroveň feromonů se najednou zvýšila. Vzal jsem ho rovnou do paláce, abych mu dal inhibitory, co tu předtím nechal starší bratr.”

Caesar se odmlčel a pokračoval: „Situace byla v té chvíli velmi zoufalá. Kdybych mu ty inhibitory nevpíchl včas, znovu by mu stouply a dostal by se do pre-estrusové fáze, a tak jsem Bílému Pírku rozkázal, aby násilně vstoupil do Imperiálního paláce.”

Trent byl chvíli zticha a pak se tiše zeptal: „Tak jak je na tom Lin Yuan teď?”

Caesar řekl: „Už spí.”

Trent řekl: „Takže jsi použil inhibitor, abys zreguloval koncentraci feromonů?”

Caesar upřímně řekl: „Nejenom to, také jsem se zakousl do jeho omega žlázy, abych ho dočasně označil... protože v té době měl feromony v těle velmi chaotické. Musel jsem ho označit, abych silou potlačil kolísání jeho feromonů.”

Trent se na svého syna hluboce podíval. Po dlouhé chvíli sklonil tvář. „Caesare, musíš si být vědom, kolik imperiálních zákonů a rozkazů Vojenského oddělení porušuje Omega, co zatají svou totožnost a proplíží se na Vojenskou akademii, že? A jaký trest si zasluhuje tak velký zločin?!”

Caesar přikývl. „To vím.”

Trent chladně promluvil: „A přesto jsi mi to všechno řekl? Myslíš si, že tvůj Imperiální otec ti pomůže Lin Yuana zaštítit?”

Caesar byl chvilku zticha a pak vážně promluvil: „Otče, nechci tě klamat, protože v této záležitosti se prostě nemohu spolehnout jen na svou vlastní moc. Je nemožné to udržet v tajnosti. Jakmile na to někdo přijde, důsledky budou určitě ještě závažnější. A tak jsem se rozhodl říct ti celou pravdu, doufám, že se mi dostane tvé pomoci.”

Caesar se podíval na svého otce, pohled měl naprosto klidný. „Miluji Lin Yuana, chci použít každičký ždibec své síly, abych ho ochránil.”

„Jako Alfám nám byla dána několikanásobně větší moc než Betám a Omegám. Copak to není proto, abychom mohli v kritickém okamžiku ochránit lidi, co chceme? Pokud nedokážu ochránit člověka, kterého miluji ze všech nejvíc, jaký smysl má moje schopnost Alfy a mé postavení prince?!”

„Pokud se Lin Yuanovi náhodou něco stane, můžu se akorát sám vydat na Vojenské oddělení a vzdát se. Označil jsem ho a vpíchl jsem mu inhibitor. Pokud ho vojenský soud odsoudí, jsem jeho největší komplic... jsem ochoten ho doprovodit do vězení.”

„...” Trent se v tichosti díval na Caesara.

Caesar tlumeným hlasem řekl: „Otče, pokud chápeš, že chci ochránit pocity člověka, co miluji, jako tvůj syn tě žádám, abys nám pomohl... V celém Impériu máš jenom ty schopnost tuto záležitost utajit.”

„...”

To, co se svou řečí snažil vyjádřit, bylo skutečné a jeho výklad a uvedení rozumné. Trent jako jeho otec zjistil, že na to chvíli nedokázal namítnout.

Trent si nemohl pomoct a vzhlédl na svého mladého syna, kterému bylo teprve 18.

To baculaté dítě z jeho vzpomínek vždycky následovalo svého staršího bratra jako ocásek. Ale když byl zaneprázdněný vládními záležitostmi, jen zřídka se trápil záležitostmi v paláci. Malý princ jménem Caesar mrknutím oka rychle vyrostl. 

Osmnáctiletý chlapec stojí vysoký a rovný se silnou postavou, stejně jako on sám. Vypadá stejně jako on za mlada.

Dokonce i teď se dokáže klidně podívat do tváře svému otci a pro toho, koho miluje, přemáhá nebezpečí a násilně vchází do císařského paláce bez vysvětlení, ale také řekne něco jako: „Miluji ho" a "Doprovodím ho i do vězení", jen aby otce požádal o pomoc?

—Jako Alfám nám je propůjčena síla nespočetněkrát silnější než měly Bety a Omegy. Nebylo to proto, aby mohli chránit lidi, které chtěli v rozhodující okamžik chránit?

—Pokud nemůžete ochránit toho, koho máte nejraději, tak jaké jsou moje schopnosti jako Alfa a mé postavení prince? 

To řekl 18letý princ, vlastními slovy. Několika jednoduchými slovy snadno svrhl staletou tradici Impéria. Svět ovládají geneticky nadřazené geny Alfa. Bety jsou navždy v nejnižších příčkách společnosti. Omega musí nést pouze odpovědnost za výchovu dětí a reprodukci. Toto je společenské pravidlo, které si lidé vytvořili od vývoje tří pohlaví ABO.

Caesar však řekl, že Alfové mají nejsilnější schopnosti ne pro dobytí a držení, ale spíše pro ochranu lidí, na kterých jim záleží.

Tuto větu už slyšeli ostatní, zejména ti fanatici Alfa, kteří jsou šovinisty vyšší generace. Určitě budou zesměšňovat tuto Alfu a říkat, že má vadný mozek.

Když však Trent slyšel tato slova, najednou se cítil nesrovnatelně potěšený.

--------------Pokračování tady!  

3 komentáře: